Költségvetés

Ígéretünkhöz híven mindenki számára és folyamatossan hozzáférhetővé tesszük pénzügyeink alakulását a pénzeszközök felhasználását. Sajnálatos de tény ezt még azok a szervezetek sem teszik meg, akiknek törvény írja ezt elő és így próbálják meg kijátszani közpénzek felhasználásának átláthatóságát. Mai világban, ahol szinte másról sem hallani mint korrupcióról, nagy pénzlenyúlásokról ez az egyetlen eszköz a bizalom fenntartásához. Mi megteszünk minden tőlünk telhetőt szervezetünk tisztasága a bizalom megőrzése érdekében. Aki a Máriahalmi Polgárőr Egyesület munkáját pénzügyi hozzájárulással segíti az figyelemmel kísérheti ez úton is, annak felhasználását. Köszönjük a kapott bizalmat, és kérjük anyagilag is segítsék munkánkat.

2016 Naplófőkönyv

2014-2015 Naplófőkönyv

Letölthető itt.

2013-as év kölcségvetése